EVENEMENTEN.

Gastvrijheid is ons vak, ontzorgen is ons doel. Wij organiseren je evenement tot in de puntjes. Het zal je aan niets ontbreken.

 

The Lunch Club heeft een multifunctionele ruimte geschikt voor presentaties, productlanceringen, trainingen, vergaderen, netwerken, recepties en borrels. Door de grootte van de ruimte is deze altijd coronaproof in te richten! 

De ruimte is 7 dagen per week voor evenementen beschikbaar en is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Denk hierbij aan een dolby surround set of een plug&play installatie voor technische apparatuur. Desgewenst regelen wij ook bediening, een product promotor, gastvrouw of gastheer.

Business People Applauding

FLEXWERKPLEKKEN.

Iedereen kent het wel, die ruimte tussen twee afspraken. Te kort om een extra afspraak in te plannen en te lang om te verspillen. Kom daarom naar The Lunch Club en benut je tijd optimaal! 

 

The Lunch Club beschikt over voldoende stroompunten, goede koffie, geurige thee, heerlijke lekkernijen, gratis wifi en gratis parkeerplekken. Flexwerken was nog nooit zo aangenaam! 

 

The Lunch Club - voor ondernemers, door ondernemers.

Image by Scott Winterroth

BEDRIJFSCATERING.

The Lunch Club heeft een eersteklas cateringservice. 

 

Een vergadering, klantenbezoek of receptie verzorgen wij net zo gemakkelijk en tot in de puntjes bij jou op locatie. Van eten en drinken tot bar en koelinstallaties en van meubilair tot bediening. You name it en wij regelen het!

 

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op, dan maken wij een voorstel op maat!

Buffet

BEZOEK

ons.

Bergerweg 170, 

6135 KD, Sittard

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag & zondag: Enkel op afspraak

thelunchclub-logo2.png

CONTACT

ons.

Voor vragen, reserveringen of een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met ons opnemen. 

  • facebook (1)
  • instagram
  • linkedin (1)

BERICHT

ONS.

Bedankt voor uw bericht!